Ouwerling Hoveniers ontwerpt voor u een persoonlijk tuin. We bespreken uw wensen en dromen met betrekking tot de tuin en nemen dit als uitgangspunt bij het ontwerpen. Zo ontstaat er een mooi uitgewerkt plan en wordt de tuin helemaal naar uw wens.

Aanleg
Een tuin, aangelegd door een vakbekwaam hovenier is een investering in de toekomst. Want van een goed aangelegde tuin volgens een doordacht plan heeft u jarenlang plezier.Door goed advies kunt u de juiste keuzes maken met betrekking tot de indeling van de tuin en materialen die gebruikt worden. Wij kunnen u de voor- en nadelen van verschillende soorten materialen noemen en ook de visuele effecten van het gebruik ervan. Dit geldt ook voor één van de belangrijkste onderdelen van de tuin: de beplanting. Door de juiste bomen en planten te kiezen, wordt er een bepaalde sfeer gecreëerd. Het is fijn om van te voren te weten hoe hoog een plant wordt, of hij goed groeit op een bepaalde plek en of de verschillende planten wel naast elkaar kunnen staan.

Onderhoud
Onderhoud van uw tuin is vaak een kwestie van bijhouden. Daar heeft u misschien niet altijd tijd voor. Dan kunnen wij u helpen. Wij maken uw tuin weer overzichtelijk en netjes. We snoeien, schoffelen en maaien. Repareren schuttingen, vlonders en zelfs de bestrating. We verwijderen zo nodig oude planten en poten nieuwe plantjes of bolletjes erbij. Uw tuin knapt er helemaal van op! Daarbij geven we advies over verder onderhoud. Eventueel kunnen we afspreken regelmatig langs te komen, zodat de tuin er netjes uit blijft zien.

Bekijk alle berichten